fbpx

Meer klanten, minder risico.

Wij genereren concrete en kwalitatieve B2B afspraken voor uw bedrijf. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contact ons nu voor een gratis adviesgesprek!

Laat uw bedrijf groeien zonder risico.

Koud bellen en het inplannen van afspraken hoort niet bij de favoriete taken van ondernemers. Toch is het van essentieel belang om uw bedrijf te laten groeien. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Wij plannen concrete en kwalitatieve afspraken in voor uw bedrijf en dit allemaal op No Cure, No Pay basis. Dit betekent dat u alleen betaald wanneer er daadwerkelijk een afspraak is ingepland. Zo kunt u uw bedrijf laten groeien zonder risico. Afhankelijk van de branche halen onze klanten een conversie van gemiddeld 10 tot 35% van de afspraken die wij voor ze hebben ingepland.

No Cure, No Pay.

U betaald alleen voor de afspraken die worden ingepland. Zo loopt u niet het risico geld kwijt te zijn zonder dat het resultaten heeft opgeleverd.

Meer afspraken = meer klanten.

De enige manier om uw bedrijf te laten groeien is door meer klanten te werven. Om meer klanten te werven heeft u afspraken nodig. Dit regelen wij!

Eerste 3 afspraken gratis.

Om onze werkwijze goed te leren kennen en te ontdekken hoe de kwaliteit is die wij leveren ontvangt u de eerste 3 afspraken geheel gratis!

Waarom kiezen voor Spicy?

Door onze jarenlange ervaring in de telemarketing en sales branche weten wij precies hoe we te werk moeten gaan om de beste resultaten neer te zetten. Wij passen bestaande en bewezen sales technieken toe om de beste resultaten neer te zetten. Daarnaast hebben wij alle software en tools in huis om direct voor u aan de slag te gaan.

Onze eigenschappen.

Onze werkwijze.

Uw bedrijf leren kennen.

Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk om uw bedrijf te leren kennen en samen te bepalen wie uw doelgroep is.

Strategie bepalen.

Er wordt bepaald welke bedrijven er worden benaderd en welke strategie er zal worden toegepast.

Afspraken inplannen.

Wij gaan voor u aan de slag en de eerste afspraken zullen al snel ingepland worden.

Nieuwe klanten.

U doet de afspraak en haalt de klant binnen!