fbpx

Adverteren op Snapchat?

Van het bedenken tot de uitvoering, wij nemen het volledig voor u uit handen en zorgen voor succesvolle Social Media advertentie campagnes.

Wat is Snapchat?

Snapchat is een social media kanaal waarmee gebruikers foto’s en video’s naar elkaar kunnen versturen die maar een aantal seconden zichtbaar zijn en maar één keer te bekijken zijn. Dit wordt ook wel snappen genoemd. Snapchat staat vooral bekend om het gebruik van filters, waarmee u uzelf bijvoorbeeld kan veranderen in een hondje of ineens een kale kop hebt. Snapchat wordt vooral gebruikt door jonge mensen in de leeftijdscategorie 13 tot en met 24 jaar.

Waarom adverteren op Snapchat?

Omdat Snapchat vooral gebruikt wordt door jongeren is het een perfect advertentiekanaal om jonge mensen te bereiken. De advertenties die de gebruikers te zien krijgen worden tijdens het gebruik van de app in het volledige scherm weergegeven. Dit betekent dat de gebruiker niet om uw advertentie heen kan en vergroot de impact van uw advertentie. Het is op Snapchat mogelijk om zowel met afbeeldingen als video’s te adverteren.

Feiten over Snapchat

Doelgericht adverteren.

Wat voor bedrijf u ook heeft, een mooie en goed functionerende website is deze tijd essentieel en een must.

Direct resultaat.

Door te adverteren op social media en bereikt u precies de mensen die u wilt bereiken en heeft u direct resultaat.

Grip op kosten.

Doet u aan telefonische acquisitie en bent u op zoek naar potentiële klanten die u kunt benaderen voor een opvolging?

Voor wie is adverteren op Snapchat?

Is uw doelgroep jonge mensen tot 35 jaar? Dan is adverteren op Snapchat een zeer effectief middel. Zowel het bekender maken van uw merk, het genereren van leads en het realiseren van verkopen, het zijn allemaal doelen die u met adverteren op Snapchat kan bereiken. Houdt er wel rekening mee dat u alleen kan adverteren op Snapchat met een advertentiebudget van minimaal € 50 per dag.

Aan de slag met adverteren op Snapchat?

Wij nemen het adverteren op Snapchat volledig voor u uit handen. Van het bedenken tot het plaatsen van de advertenties op Snapchat. Wij regelen het allemaal. Voor een vast bedrag per maand gaan we voor u aan de slag en zorgen wij ervoor dat uw Snapchat campagne een succes wordt. Wilt u aan de slag met advertenties op Snapchat? Neem dan direct contact met ons op.

De voordelen van adverteren op Snapchat