fbpx

Adverteren op Social Media?

Van het bedenken tot de uitvoering, wij nemen het volledig voor u uit handen en zorgen voor succesvolle Social Media advertentie campagnes.

Adverteren op Social Media.​

Uw bedrijf kan niet meer om het gebruik van Social Media heen. Als uw bedrijf nog geen gebruik maakt van advertenties op Social Media dan loopt u simpelweg klanten en dus omzet mis, want uw concurrenten doen het waarschijnlijk wel. Adverteren op Social Media is een perfect middel om het bereik en de zichtbaar van uw bedrijf te vergroten. Want zeg nou eerlijk, hoeveel mensen kent u die niet op Social Media zoals Facebook, Instagram of Snapchat zitten? Waarschijnlijk zijn het er niet veel.

Waarom adverteren op social media?

Facebook

Facebook is met 7,1 miljoen dagelijkse gebruikers het grootste social media kanaal in Nederland.

Snapchat

Heeft u een jonge doelgroep tot 35 jaar? Dan is adverteren op Snapchat het perfecte middel.

Instagram

Met ruim 5 miljoen Nederlandse gebruikers kunt u perfect targetten op mensen tussen de 15 en 40 jaar.

Wij nemen het voor u uit handen.

Of u nu wilt adverteren op Facebook, Instagram of Snapchat, wij nemen het volledig voor u uit handen. Van het bedenken tot het plaatsen van de advertentie wij doen het allemaal. Door onze wekelijkse optimalisaties zorgen wij ervoor dat het maximale uit uw advertentiebudget wordt gehaald. Zodat u zich bezig kunt houden met hetgeen waar u goed in bent. Wilt u uw merk naar een volgend niveau tillen? Neem dan direct contact met ons op.

Zo gaan wij te werk.

Doelgroep bepalen.

Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk om eerst samen te bepalen wie uw doelgroep is. Dit bepaald namelijk wie uw advertenties te zien krijgen.

Configuratie.

We gaan aan de slag met het instellen en configureren van het advertentieaccount van het gekozen advertentiekanaal.​

Concept.

Onze grafische vormgever gaat aan de slag met het ontwerpen van de advertenties. Wij zullen een aantal concepten aan u presenteren ter goedkeuring.

Live gang.

Na akkoord bouwen wij de advertenties in het gekozen kanaal, waarna we vervolgens live zullen gaan en de eerste resultaten zeer snel al binnen zullen stromen.